Kaat de knuffelsloper

Naam: Kaya of te wel Kaat
Soort: Italiaanse Windhond mix
Geslacht: Teefje
Leeftijd: 10 jaar

Nadja en Bas hebben Kaat nu 6 maanden. Zij vonden haar via de stichting Voordewindhond. Kaat is inmiddels de derde 2dehonds hond voor Nadja en Bas. Hun eerste was een klein bruin asbakje, Bas ‘een hele makkelijk hond maar hij hield niet van knuffelen’ Windhonden schijnen nogal knuffelig te zijn dus werd na het overlijden van Bas (de hond wel te verstaan) gezocht naar een windhond. Liefst een wat oudere,‘er is dan al meer over het karakter bekend en wij geven graag oude honden een kans’.

Kaat

Kaat is de 2de geadopteerde windhond van Nadja en Bas . ‘Once you go windhond you never go back’. Nu blijkt Kaat nogal een pittig windhondje te zijn. Ondanks haar 10 lentes is haar favoriete tijdverdrijf het uitelkaar trekken van knuffels. Die Nadja vervolgens weer met engelengeduld aan elkaar naait.

Het klikte niet meteen met Kaat, ‘ik vond haar eigenlijk niet windhond genoeg. Maar na 2 weken was ik helemaal verkocht Ze is speels, heel slim en levendig en ze lijkt een beetje op een rare vleermuis. En gelukkig blijkt ze ook erg van knuffelen te houden.’ Kaat was trouwens meteen op haar gemak, totaal geen aanpassingsproblemen terwijl wij toch al haar zoveelste baasje zijn. Ze heeft een paar keer pech gehad, want aan haar ligt het niet’.

Je krijgt er zo veel voor terug………….’ Zeker, ik kan mij geen leven zonder hond voorstellen. Ik wandel graag en zonder hond vindt ik daar niks aan. Elke keer wanneer een hond overleed dacht ik ‘nu voorlopig niet meer’ Maar dat voorlopig duurde nooit lang. Zonder hond mist er iets, een kameraad!

One thought on “Kaat de knuffelsloper

  1. Kleine aantekening; Kaat is onze 4e 2e hondshond! D’r was: Basje (asbakkie) Lola (Whippet) Gina (Galgo) en dan natuurlijk de onvolprezen Kaat. Leuke stukjes, hilarische te tekeningen en goed initiatief! Chapo!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s